Tävlingsrapport vecka 31, 2010

Årets tävling hade något färre deltagare än de senaste åren. Det var nog anledningen till att vi trots några regnuppehåll ändå kunde genomföra alla planerade semifinaler! (Seminfinaler är det vi tvingas hoppa över om det blir för mycket regn.)

Årets tävling skulle jag vilja benämna Högvägens år!
Eller vad säger ni om följande:

Ungdoms singeln (6 deltagare) - Vanns av Ludde Völcker, Högvägen som fick lyfta bucklan "Ett första steg". Även finalmotståndet, Tuva Egman, bor på Högvägen.

Open Junior (4 deltagare) - Filip Arvas, Strandvägen vann över Kim Ferm, Pumphusvägen.

Open Senior (6 deltagare) - Tommy Egman, Högvägen finalslog Martin Völcker, Västeruddsvägen.

Damdubbel (2 par) - Maria Frondell och Ce Egman, båda Högvägen, vann mot Helle Liljefors och Lotta Dunström (Strandvägen resp. Österuddsvägen) i en lååååång tresetare...

Mixed (5 par) - Finalen fick avbrytas p.g.a regn efter fyra spelade game. Finalen spelades färdigt på söndagen då prisutdelning och avslutande grillning redan var avklarat! Egman/Egman lyckades ladda om bäst och vann övertygande över Völcker/Völcker - samtliga fyra från Högvägen! 5 tappra personer kom ändå och hejade och ett stort tack till domaren, Kim!

Herrdubbel (8 par) - Claes Völcker och Thomas Ekberg, Högvägen/Österuddsvägen segrade mot Joakim Brunzell och Jesper Strid, Österuddsvägen/Österuddsvägen.

... och sista, men absolut inte minst, Herrsingel (7 deltagare) - där Henrik Frondell, Högväen fick revansch efter fjolårets förlust. Återigen var det Thomas Ekberg, Österuddsvägen som stod som finalmotståndare! Återigen krävdes det en rafflande tresetare för att avgöra, men i år fick alltså Henrik lyfta den ståtliga "Muskö Memorial"!

Summering: Högvägen var med i och segrade i alla finaler utom i Open Junior! (Där Högvägen inte hade någon deltagare ☺)

Min gissning är att kiosken (Camilla Dunström - Österuddsvägen) som vanligt slog rekord! Även ni, som inte spelar tennis, men befinner er på Muskö vecka 31 borde komma förbi och njuta av kioskens fantastiska sortiment - det finns inte så mycket att välja på, men allt som finns är gott!

Nytt för i år var vår GTKkeps! Den satt på många spelare och publik under tävlingsveckan! Finns några kvar för den som är intresserad...


//Tävlingsledningen
representerad av Ce